2007'den bu yana

Ekol İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi; 2007 yılından bu yana işitme problemi ile ilgili çalışmalar yapıyor, hızlı, kaliteli, güvenilir ve memnuniyet öncelikli çözümler üretiyor

İşitme Cihazının Korunması ve Bakımı

İşitme cihazınızın kullanım süresini uzatmak için aşağıdaki talimatlara uyun:

  1. İşitme cihazınızı temiz ve kuru tutun. Cihazı kullandıktan sonra üzerinde biriken yağı ve nemi temizlemek için cihazın dış kısmını yumuşak bir bezle veya mendille silin. İşitme cihazlarını temizlemek için su veya çözücü kullanmayın. Bunlar cihazınıza zarar verebilir.
  2. İşitme cihazlarınızı asla suya veya sıvıya batırmayın; sıvı maddeler işitme cihazlarında kalıcı hasara neden olabilir.
  3. İşitme cihazlarınızı sert bir şekilde kullanmayın ve sert yüzeylere veya zeminlere düşürmemeye özen gösterin.
  4. İşitme cihazlarınızı, park halindeki bir araba gibi sıcak ortamlarda, doğrudan sıcağa veya güneş ışığına maruz kalacak şekilde bırakmayın. Aşırı ısıya maruz kalmak, Cihazın dış kalıbına zarar verebilir veya dış kalıbının şeklini bozabilir.
  5. İşitme cihazınızı duş alırken, yüzerken, şiddetli yağmurda veya buhar banyosu veya sauna gibi nemli ortamlarda kullanmayın.
  6. Cihazınız ıslanırsa veya yüksek neme veya terlemeye maruz kalırsa, pilini çıkararak ve pil kapağını açık bırakarak gece boyunca kurumaya bırakılmalıdır. Cihazı ve pili, gece boyunca kurutucu bir madde İle birlikte kapalı bir kapta saklamak da iyi bir fikirdir. Cihazınız tamamen kurumayana kadar kullanmayın.
  7. Parfüm, tıraş sonrası krem, saç spreyi ve güneş kremi gibi kozmetik ürünleri vücudunuza uygularken işitme cihazınızı çıkarın. Bu gibi ürünler cihazınızın içine girerek cihaza zarar verebilir. 

Günlük Bakım

İşitme cihazınızı temiz ve kuru tutmanız önemlidir. İşitme cihazlarınızı yumuşak bir mendille her gün temizleyin. Nemin veya aşırı terlemenin cihazınıza zarar vermesini önlemek için tavsiye edilen kurutucu nem alma tabletleri kullanın.

Kulak Kalıplarının Temizlenmesi

  1. Temizlemeden önce kulak kalıbını ve cihaza bağlı hortumu çıkarın.
  2. Kulak kalıbını kalıp yıkama tableti ile veya ılık sabunlu su kullanarak temizleyin ve ılık suda durulayın.
  3. Temizledikten sonra, kulak kalıbını iyice kurulayın ve bir puar (hava üfleyici) kullanarak hortumdaki artık suyu ve kalıntıları temizleyin.

Not: Kulak kalıbı hortumu, zaman içinde sert, kırılgan hale gelebilir ve rengi sararabilir. Hortumda bir değişiklik oluşması durumunda işitme uzmanınıza danışın.

×

Merhaba!

Canlı desteğe hoş geldiniz!
Aşağıdaki bölümden canlı yardıma ulaşabilir ya da mail üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

× Bize Danışın